Vyhľadávanie




V ponuke je 47 nehnuteľností.

Na predaj príjemný 3 izbový byt s krásnym výhľadom

Cena:
198 300,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Devínska Nová Ves
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 70 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 3BADNVMM
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VMREALITY Vám ponúka jedinečnú príležitosť vlastniť 3 izbový byt na malebnom sídlisku Devínska Nová Ves. Tento byt vás okúzli svojím výhľadom na okolitú prírodu s panoramatickým výhľadom na les, dedinu a dokonca aj Alpy. S rozlohou 70,11 m2 a umiestnením na 4. poschodí z 8 ponúka tento byt dokonalý priestor na komfortné bývanie.
Tento byt je špeciálny nielen svojím výhľadom, ale aj svojou útulnou atmosférou podľa Feng šuej. Kompletná rekonštrukcia s drobnými zmenami v dispozícii priniesla nový dych do tohto priestoru. Vybavenie bytu zodpovedá moderným štandardom a vkusu.
Kúpeľňa je impozantná so svojou murovanou veľkou rohovou vaňou a svetelnou liečebnou terapiou, čo zabezpečuje relaxačnú atmosféru po náročnom dni. Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú chodbu, kúpeľňu, samostatnú toaletu, spálňu, detskú izbu a obývaciu izbu so vstupom do kuchyne so zasklenou loggiou orientovanou na juhozápad.
Kuchyňa v rustikálnom štýle s farbou čerešne a drevenými trámami s bodovým osvetlením dodáva bytu osobitý šarm a útulnosť.
Tento byt je ideálnym miestom pre tých, ktorí ocenia spojenie prírody, pohodlia a moderných štandardov bývania. Nezmeškajte túto vzácnu príležitosť a zabezpečte si svoj vlastný kúsok pohody na sídlisku Devínska Nová Ves. Kontaktujte nás ešte dnes a zarezervujte si prehliadku tohto špeciálneho bytu!
V cene je zahrnutý kompletný realitný servis: profesionálne vedené obhliadky, vypracovanie Dohody o rezervácií nehnuteľností, vypracovanie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad prostredníctvom advokátskej kancelárie, elektronické podanie návrhu na vklad s kúpnymi zmluvami prostredníctvom advokátskej kancelárie, odovzdanie nehnuteľnosti formou preberacieho protokolu, prepis energií u jednotlivých dodávateľov, prepis vlastníkov u správcu bytového domu. Energetický certifikát nebol predložený.

Maklér:

makler
Maklér:Marcel Vonderčík
Telefón:0948016990
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.