Vyhľadávanie




V ponuke je 53 nehnuteľností.

Moderný krásny byt medzi rodinnými domami - Podunajské Biskupice

Cena:
170 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 66 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 4
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 2BAPBHŠ
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VMREALITY ponúka na predaj krásny 2 izbový byt v 11-ročnej tehlovej novostavbe s výťahom a veľkým balkónom o výmere 13 m2. Samotný byt má rozlohu 53 m2, čo ho robí ideálnym miestom na pohodlné a štýlové bývanie.
Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, spálne s rohovým oknom, kuchyne spojenej s obývačkou a s priamym vstupom na balkón s posedením a kúpeľne s toaletou. Byt s orientáciou juh a západ je predávaný kompletne zariadený, čo znamená, že nemusíte riešiť žiadne ďalšie vybavenie.
V kuchyni nájdete štýlový ostrovček s umývadlom a vstavané spotrebiče, čo robí prípravu jedál pohodlnou a efektívnou. Okrem toho sú v byte aj vstavané skrine, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru na vaše veci.
Tento moderný byt s klimatizáciou sa nachádza v tichej lokalite medzi rodinnými domami, čo zabezpečuje pokojné a príjemné bývanie. Náklady na bývanie sú iba 120 € mesačne, čo je ďalšou výhodou tohto úžasného miesta.
Nezabudnite si vychutnať krásny výhľad, ktorý tento byt ponúka. Jeho vkusné zariadenie a moderný dizajn robia z tohto miesta skutočný domov.
Ak túžite po novom bydlisku v tichej a príjemnej lokalite s bezproblémovým parkovaním, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií a dohodnite si prehliadku tohto úžasného bytu!
V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť.
Pri kúpe tohto bytu vám poskytneme kompletné služby našej realitnej kancelárie, vrátane profesionálne vedených obhliadok, vypracovania rezervačnej a kúpnej zmluvy, elektronického podania návrhu na vklad a ďalších právnych služieb prostredníctvom advokátskej kancelárie, ako aj protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti a prepis energií u jednotlivých dodávateľov a aj u správcu bytového domu.

Maklér:

makler
Maklér:Marcel Vonderčík
Telefón:0948016990
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.