Vyhľadávanie




V ponuke je 53 nehnuteľností.

Na predaj 1 izbový byt s balkónom Podunajské Biskupice

Cena:
130 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Ulica: Baltská
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 37 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 3
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1BABN
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VMREALITY ponúka na predaj útulný 1 izbový byt s rozlohou 36,91 m2 na 3/4 poschodí v tehlovej bytovke bez výťahu s orientáciou na juhozápad. Tento bytový dom bol postavený pred približne 20 rokmi, čo poskytuje istotu a stabilitu.
Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu so vstavanou skriňou, veľkú kúpeľňu, samostatnú toaletu, kuchyňu a obývačku s väčším výklenkom aj na manželskú posteľ. Z obývačky je priamy vstup na balkón s nádherným výhľadom, ktorý vám poskytuje priestor na relax a oddych.
Výhodou tohto bytu je okamžitá voľnosť, kompletné zariadenie a slnečná orientácia, čo zabezpečuje nižšie náklady na bývanie. Okrem toho k bytu patrí aj veľká pivnica, čo je skvelým bonusom pre uskladnenie vašich vecí.
Tehlová konštrukcia bytovky a jej výhodná poloha robia z tohto bytu vynikajúcu investíciu. S možnosťou ponechať si spoľahlivého nájomníka je tento byt ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú istý príjem.
Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou a bezproblémové parkovanie robia z tohto miesta dokonalé miesto na život.
Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vlastniť tento útulný byt v skvelej lokalite. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si prehliadku.
V cene poskytneme kompletné služby našej realitnej kancelárie, vrátane profesionálne vedených obhliadok, vypracovania rezervačnej a kúpnej zmluvy, elektronického podania návrhu na vklad a ďalších právnych služieb prostredníctvom advokátskej kancelárie, ako aj protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti a pomoc pri prepise energií a vlastníctva u správcu bytového domu.
Energetický certifikát nebol predložený.

Maklér:

makler
Maklér:Lucia Podhorská
Telefón:0907298778
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.